04 жовтня в межах Фестивалю історичної книги до  навчально-наукового інституту української філології та журналістики К-ПНУ завітав український бард, поет-пісняр, театральний та кінодраматург, фізик, дизайнер Ігор Жук.

Організатором зустрічі є ГО «Кам’янець-Подільське об’єднання товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка» (голова – Славко Полятинчук).

Поет-пісняр неодноразово приїжджав до м. Кам’янця-Подільського, зокрема у 2009 та 2012 роках. Пан Ігор вправно володіє грою на семиструнній гітарі, яка додає його пісням особливого колориту.

Одним із найяскравіших моментів зустрічі стало спільне виконання пісні «Червона рута», яка є символом української музики та культури. Також під час заходу учасники цікавились особливостями написання музичних творів, творчим шляхом поета-пісняра тощо.«Атмосфера була неймовірно теплою, сповненою натхнення та гордості за українську культуру. Це була подія, яка ще довго залишатиметься в пам’яті всіх студентів», –  Катерина Михайлова (студентка групи Ukr1-B22).

Творча зустріч із поетом-піснярем Ігорем Жуком у межах Фестивалю історичної книги