15 листопада 2021 року в проведенні практичного заняття з дисципліни «Вступ до професії учителя-словесника» для студентів 1 курсу освітньо-професійної програми «Середня освіта (Українська мова і література)» взяли участь стейкголдери-роботодавці – директор Кам’янець-Подільського НВК №3 у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та ліцею Токар О.В. та заступники директора з навчальної роботи Іваненко Н.О. і Крижановська О.А.

У процесі вивчення теми «Заклад загальної середньої освіти як основне місце професійної діяльності майбутнього вчителя-словесника» обговорювали питання про структуру закладу загальної середньої освіти, специфіку Кам’янець-Подільського НВК №3, особливості впровадження принципів Нової української школи, навчання учнів із особливими освітніми потребами, основні документи із організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

Професіонали-практики зуміли створити на практичному занятті довірливу атмосферу, змотивували студентів до здобуття професійних компетентностей у процесі навчання й запевнили, що сучасні школи чекають молодих учителів нової формації.

 

Участь роботодавців у проведенні практичного заняття для студентів першого курсу (доценти Попович А.С., Беркещук І.С.)