1 грудня 2021 року відбувся онлайновий форум «Ukraine Creative Spark* Policy Forum 2021 / Вища освіта для розвитку креативних індустрій», слухачами якого були доценти кафедри української мови Беркещук І.С., Коваленко Б.О., Коваленко Н.Д., Ладиняк Н.Б.

У форумі взяли участь:

  • представники міністерств, агенцій, фондів та міжнародних організацій, які залучені до розвитку вищої освіти та креативних індустрій в Україні та закордоном;
  • представники українських та британських закладів вищої освіти;
  • представники креативних індустрій;
  • представників медіа та незалежних експертів.

Учасники заходу ініціювали створення робочої групи «Вища освіта та креативні індустрії» для спільної розробки дорожньої карти підсилення інституційної спроможності університетів та адаптації викладачів. До групи  залучені представники університетів та креативних індустрій, а також розробники політик. Фасилітатор – Володимир Воробей (PPV Knowledge Networks).

*Creative Spark – ініціатива Британської Ради, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки в Україні,  Вірменії, Азербайджані, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Узбекистані.

Відбувся онлайновий форум «Ukraine Creative Spark Policy Forum 2021 / Вища освіта для розвитку креативних індустрій» (доценти Беркещук І.С., Коваленко Б.О., Коваленко Н.Д., Ладиняк Н.Б.)