26-27 січня к.ф.н., ст.викл. кафедри української мови Шевчук З.С. взяла участь у серії вебінарів «Clarivate – науковцям 2022 або місце зустрічі змінити не можна», які організувала компанія  Clarivate.

Зокрема, 26 січня під час вебінару «Можливості референс-менеджера EndNote для роботи з бібліографією» йшлося про створення аккаунту, наповнення бібліотеки через імпорт записів із Web of Science, сайтів журналів, онлайн-бібліотек, Google Scholar; створення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, використання в науковій роботі (створення звітів) та освітньому процесі; (Пере)оформлення статті за форматом обраного видання за допомогою Cite While You Write™; роботу з рукописом додавання/видалення покликань, правки, версії для подання до видання.

27 січня вебінар «Оновлена платформа Web of Science: швидше, зручніше, ефективніше» був присвячений знайомству із базою Web of Science, індексації видань на платформі, можливостям кабінету користувача, алгоритму пошуку робіт за вказаною темою тощо.

За результатами участі у вебінарах Шевчук З.С. отримала відповідні сертифікати.

Старший викладач Шевчук З.С. взяла участь у серії вебінарів «Clarivate –науковцям 2022 або місце зустрічі змінити не можна»