Упродовж 26.10.-05.12.2022 р. старший викладач кафедри української мови Зореслава Шевчук проходила навчання з курсу «УНІВЕРСАЛЬНІ ОСВІТНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТА ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ», метою якого є сприяння виробленню нових векторів розроблення універсальних матеріалів, забезпечення адаптації та модифікації змісту навчальних предметів (інтегрованих курсів), адаптації та створенню підручників і навчальних матеріалів, у тому числі для дітей з особливими освітніми потребами, що передбачено чинним законодавством, та сприятиме забезпеченню якісної освіти для усіх дітей, у тому числі дітей з особливими освітніми потребами.

Навчальний курс розроблено та проведено в межах Проєкту “Фінська підтримка реформи української школи” (“Навчаємось разом”), який фінансується Міністерством освіти і науки України.

За результатами успішного проходження курсу З. Шевчук отримала сертифікат

Проходження навчання з курсу “Універсальні освітні матеріали для дистанційного та змішаного навчання дітей з особливими освітніми потребами” (Шевчук З.С., 26.10.-05.12.2022 р.)