27 квітня 2023 року в проведенні практичного заняття зі стилістики та культури української мови для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня (освітні програми «Середня освіта (Українська мова і література)» і «Українська мова і література») взяли участь випускники навчально-наукового інституту української філології та журналістики – журналіст приватної газети «Подолянин» Михальська Галина і коректор Боднар Тетяна.

Гості розповіли про особливості свого фаху, наголосили на потребі опановувати сучасну українську літературну мову й набувати стилістичної компетентності. Г.Михальська звернула увагу на аспекти журналістської діяльності, підготовку різнотематичних публікацій, спілкування з цікавими особистостями та ін. На специфіці редагування й коригування текстів різних функційних стилів акцентувала Т.Боднар.

Бесіда випускників зі студентами була цікавою, пізнавальною,  приємною та корисною. Здобувачі вищої освіти четвертого року навчання отримали відповіді на поставлені запитання.

Участь працівників приватної газети «Подолянин» у проведенні практичного заняття зі стилістики та культури української мови (доцент Попович А.)