3 червня 2023 року доцент кафедри української мови Наталія Ладиняк взяла участь у конференції «Innovating Education: взаємодія держави та ІТ-бізнесу», яку провела ІТ-компанія «Genesis» за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки у співпраці із Product IT Foundation for Education.

Спікерами заходу для освітян, які активно впроваджують цифрові технології в освітні практики, були Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації України, Оксен Лісовий, Міністр освіти і науки України, Володимир Многолєтній, cпівзасновник та CEO Genesis, Олексій Ніщик, директор з питань освіти компанії «Genesis», Ілля Філіпов, СЕО студії онлайнової освіти EdEra.

Обговорено питання співпраці держави та ІТ-бізнесу, використання інноваційних технологій в освітньому середовищі. Окрім того, учасники конференції обміркували шляхи модернізації вищої освіти для підготовки здобувачів / здобувачок до роботи в ІТ-бізнесі не лише в галузі інформаційних технологій, а й в інших освітніх галузях.

Участь у конференції для освітян від ІТ-компанії «Genesis» (доцент Ладиняк Н.Б.)