9 травня 2024 року здобувачі вищої освіти освітньо-професійних програм «Середня освіта (Українська мова і література)», «Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова)», «Українська мова і література», «Журналістика» спілкувалися з Галиною Михальською, філологом, у минулому – журналістом, сьогодні – фотокореспондентом служби зв’язків з громадськістю 143 об’єднаного навчально-тренувального центру «Поділля», та Тетяною Боднар, у минулому – вчителем, сьогодні – коректором газети «Подолянин».

Випускниця факультету української філології К-ПНУ (сьогодні – навчально-науковий інститут української філології та журналістики)  Галина Михальська розповіла про досвід журналістської діяльності, і роботу фотокореспондентом.   Надважливо, що випускниця стала потужним мотиватором для майбутніх журналістів, філологів й редакторів щодо працевлаштування за фахом. Тетяна Боднар поділилася досвідом роботи «від учителя в школі до коректора у газеті «Подолянин».

Зустріч зі студентами пройшла у позитивній атмосфері. Здобувачі освіти мали змогу отримати новий досвід, такий необхідний у їхній майбутній професії.

 

Переймаємо досвід учительської та журналістської діяльності: студенти навчально-наукового інституту української філології та журналістики поспілкувалися з фахівцями-практиками Галиною Михальською і Тетяною Боднар