Шановні колеги!

Міністерство освіти і науки України та Український інститут розвитку освіти до 20 серпня 2020 року продовжили конкурсний відбір фахівців для підготовки до експертної роботи щодо оцінювання якості навчальної літератури для шкіл.

Напрямки експертної діяльності:

ІІ. Базова середня освіта. Предмети або освітні галузі: «Українська мова та література», «Іноземні мови: англійська, німецька, французька, іспанська», «Зарубіжна література» та ін.

ІV. Мовна культура.

V. Дизайн: дизайн навчальних видань.

VІ. Антидискримінаційна експертиза: протидія дискримінації за етнічним походженням, віком, статтю, станом здоров’я тощо в навчальних виданнях.

Заявки-анкети приймаються до 20 серпня 2020 року Державною установою «Український інститут розвитку освіти» за посиланням на гуглформи.  

Ознайомитися з вимогами до учасників конкурсного відбору та заповнити форму заявки можна на сайті  Українського інституту розвитку освіти: https://uied.org.ua/mon-ta-uiro-formuyut-kreativnu-komandu-fahivcziv-dlya-pidgotovki-do-ekspertnoї-roboti-shhodo-oczinyuvannya-pidruchnikiv-dlya-novoї-ukraїnskoї-shkoli/

Контактна інформація:

Український інститут розвитку освіти

Київ, 03035, вулиця Митрополита Василя Липківського, 36.

Відділ навчальної літератури

Ел. пошта: ukrainian.textbooks@gmail.com

Тел. +380684128684

Контактна особа: Ніна Слюсаренко

МОН України та УІРО продовжили  конкурсний відбір фахівців для підготовки до експертної роботи щодо оцінювання якості навчальної літератури для шкіл