07.12.2021 до 18.12.2021 тривав Національний  EdCamp для радості «Тримай п’ять, освіто!», у якому взала участь доцент кафедри Наталія Ладиняк.

Спікерами заходу упродовж 10 днів були українські й закордонні педагоги, експерти в галузі освіти, відомі особистості: Лілія Гриневич, Шалва Амонашвілі, Естер Войчицькі, Тед Дінтерсміт, Сюзан Енгель, Сергій Колебошин, Тарас Тополя, Хадлі Фергюсон, Андреас Шляйхер та ін.

Партнери події – Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні – UNFPA та його проєкт «Трамплін до рівності», що реалізується за фінансової підтримки Швеції.

Державна підтримка: Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Український інститут розвитку освіти, Освітній омбудсмен України, Національне агентство з питань запобігання корупції.

Міжнародна і національна підтримка: Громадянська служба миру – GIZ Україна, німецька громадська організація «CRISP – Crisis Simulation for Peace e.V.» у партнерстві з Європейським союзом, Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні, Heinrich Boll Foundation, Бюро Київ — Україна, Міжнародний фонд «Відродження», Міжнародний благодійний рух #ЩедрийВівторок за підтримки Zagoriy Foundation.

Платформа EdWay

Програма заходу

Неформальна освіта викладачів: доцент кафедри української мови Наталія Ладиняк підвищила кваліфікацію на Національному EdCamp для радості «Тримай п’ять, освіто!»