2022 рік став справжнім викликом для всіх нас. І як ніколи гостро постало питання майбутнього нашої країни. Ми, освітяни, розуміємо, яким важливим завданням є виховання й навчання молодого покоління, адже вони і є нашим майбутнім. У тих умовах, у яких живе зараз українське суспільство, ще більше викликів постало перед випускниками закладів середньої освіти, адже перед ними цьогоріч стоїть непросте завдання – зробити правильний вибір майбутнього фаху.

Тому кафедра української мови активно долучається до всіх заходів, які допоможуть юнакам та юнкам правильно зорієнтуватись у виборі спеціальності та максимально ефективно підготуватись до вступу.
У контексті таких заходів 22 червня викладачі кафедри української мови провели бесіду із майбутніми абітурієнтами. Модерувала захід завкафедри української мови професор Людмила Марчук, яка запросила до слова директора інституту української філології та журналістики Бориса Коваленка.

Борис Олексійович детально розповів про спеціальності, які пропонує інститут, а також про можливості працевлаштування після закінчення навчання. На завершення Людмила Миколаївна привітала учасників та побажала їм успішного вступу й цікавого навчання у вільній та незалежній Україні.

Викладачі кафедри української мови зустрілися з майбутніми абітурієнтами