Кафедра української мови К-ПНУ завершила цикл онлайнових вебінарів «Мотиваційний лист: поради абітурієнтам» зі старшокласниками щодо особливостей написання мотиваційного листа як одного з основних документів цьогорічної вступної кампанії 2022. Спікери чергових зустрічей –  доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української мови Людмила МАРЧУК, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української мови Зореслава ШЕВЧУК. Вебінари проходили в межах співпраці з відділом освіти, молоді та спорту Борщівської міської ради Тернопільської області та відділом освіти, культури, молоді та спорту Хотинської міської ради, відділом освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту населення Клішковецької сільської ради, відділом освіти, культури, молоді та спорту Рукшинської сільської ради Чернівецької області.

На чергових зустрічах, які відбулись 30 травня і 01 червня 2022 року, присутні обговорили особливості структури мотиваційного листа, зокрема акцентували увагу на його основних ознаках, стилі написання, основних правилах, на які варто орієнтуватися старшокласникам, перед написанням листа.

Людмила Миколаївна та Зореслава Сергіївна охоче відповіли на питання присутніх на онлайнових зустрічах, побажали майбутнім абітурієнтам сил і наснаги, успіхів та натхнення під час вступну до омріяних закладів освіти.

Кафедра української мови завершила цикл онлайнових вебінарів «Мотиваційний лист: поради абітурієнтам»