Із 03.11. до 31.12. 2022 р. проходила VIII Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу”, участь у якій взяла старший викладач кафедри української мови Зореслава Шевчук.

Мета програми: сприяти професійному розвитку науково-педагогічних та педагогічних працівників, а також керівників закладів освіти, науково-методичних установ та їх заступників, відповідно до міжнародних стандартів і державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти, формуванню у здобувачів освіти спільних для ключових компетентностей вмінь; навчити їх удосконалюватися самим, змінювати оточуючий світ та будувати успішне майбутнє.

За результатами участі у програмі Зореслава Сергіївна отримала міжнародний сертифікат в обсязі 180 год (6 кредитів), що засвідчує отримання Міжнародного освітнього гранту від International Historical Biographical Institute (Dubai – New York – Rome – Burgas – Jerusalem – Beijing) в межах Міжнародного освітнього проєкту “Схід-Захід” та присвоєння кваліфікацій “Міжнародний Керівник Категорії Б у галузі Освіти та Науки, відповідно до класифікації ЮНЕСКО” та “Міжнародний Вчитель/Викладач”.

Міжнародне підвищення кваліфікації “Разом із визначними лідерами сучасності: цінності, досвід, знання, компетентності і технології для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу“ (Шевчук З.С., 03.11.-31.12.2022 р., International Historical Biographical Institute)