22 грудня 2022 року доцент кафедри української мови Попович Анжеліка взяла участь у вебінарі «Вдосконалення викладання у вищій освіті: інституційний та індивідуальний виміри» в межах події  ITeachers MeetUps (організатори – Національний Еразмус+ офіс в Україні та IT-компанія SoftServe). До заходу доєдналися понад 400 викладачів закладів освіти.

Спікером була Світлана Калашнікова, радниця при дирекції Інституту вищої освіти НАПН України, член Національної команди експертів з реформування вищої освіти, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України.

Під час вебінару розглянено прикладні інструментарії для методичної експертизи силабусів, аспекти розроблення програми навчальної дисципліни та можливості її удосконалення відповідно до вимог внутрішньої системи забезпечення якості, питання індивідуального та інституційного вимірів упровадження парадигми вдосконалення викладання в закладах вищої освіти.

Вебінар «Вдосконалення викладання у вищій освіті: інституційний та індивідуальний виміри» (доцент Попович А., 22.12.2022 р.)