Вийшла друком монографія «New development horizons of philological science»(Riga, Latvia: “Baltija Publishing”, 2022. 496 p.), співавтором якої є Наталія Шеремета – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, гарант освітньо-професійної програми «Українська мова і література».

Актуальність теми, результати якої описано у розділі «Аутсорсинг у копірайтингу як інструмент інтенсифікації комунікативної ефективності інтернет-текстів реклами та кіноанонсів» зумовлена необхідністю підвищення рівня комунікативної ефективності різнорідних текстів реклами і текстів кіноанонсів із метою поліпшення роботи копірайтерів шляхом створення спеціальної аутсорсингової платформи, оскільки допоки такі інструменти не застосовувалися для розв’язання зазначеної проблеми. Впотужнює актуальність роботи й той факт, що її виконано на матеріалі українськомовних Інтернет-текстів реклами та кіноанонсів, які лінгвістами та медіафахівцями в аспекті комунікативної ефективності детально ще також не вивчалися.

Наукові напрацювання можуть бути використані під час викладання обовʼязкових дисциплін «Літературознавчий і лінгвістичний аналіз тексту», «Літературне редагування та коректура» ОПП «Українська мова і література» за спеціальністю 035 Філологія зі спеціалізації  035.01 Українська мова та література галузі знань 03 Гуманітарні науки.

Продовжуємо наукові дослідження й під час війни (Вийшла друком монографія «New development horizons of philological science». Співавтор – доц. Шеремета Н.П.)