02 березня, о 15:00 в межах Project Hub відділ міжнародних зв’язків проведе воркшоп для науково-педагогічних працівників Університету Огієнка на тему побудови Модуля Жан Моне.

Модулі Жан Моне у сфері вищої освіти – це можливість для освітян реформувати свій навчальний процес згідно з глобалізаційними тенденціями у сфері викладання. Саме тому, учасники команди ProjectHub спрямовані на допомогу у визначенні з напрямами університету для роботи в межах Еразмус+ Жан Моне та фасилітують роботу вже сформованих команд для досягнення їх цілей у міжнародній проєктній діяльності. 

Метою ProjectHub є надання широкого спектру конкретних скілів для використання їх науково-педагогічними працівниками. Очікуваний результат воркшопу –  кожна команда сформує свою ціль, назву та акронім для створення аплікаційної заявки Модуля Жан Моне на 2024 рік.

Під час заходу ми предметно обговоримо та побудуємо:

–  теми модулів попередніх років, які вже успішно реалізуються за різними напрямами;

–  деталізовану схему дій для роботи над заявкою Жан Моне Модуль 2024;

–  керуючись наданою під час воркшопу аплікаційною формою, проведемо симулятор подання проєктної заявки;

–  надамо конкретні навички та прийоми для роботи над проєктною діяльністю зокрема модулем Жан Моне 2024;

–  організуємо робочі групи, що планують подання грантової заявки у 2024 році;

–  ознайомимо учасників з несподіванками, які можуть очікувати заявників (Project Hub надасть конкретні приклади слів, термінології, ідеї які потрібно/НЕ потрібно використовувати для покращення якості написання заявки).

Ознайомитися з вимогами та роботою над проєктною діяльністю можна в розділі «Корисна інформація» на сторінці  ProjectHub.

Участь за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEeQhhNORVZdt8_bBBjO1qsuxyuUQi5-B6jtxSP26Z0ktYuA/viewform

Форма для реєстрації відкрита до 10:00, 2 березня 2023 року.

Місце проведення: 304 аудиторія головного корпусу К-ПНУ.

Захід проводиться для науково-педагогічних працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Воркшоп від ProjectHub «Створення Модуля за напрямом Жан Моне в межах програми ЄС Еразмус+: цілі, ідеї, практика»