25 жовтня у стінах навчально-наукового інституту української філології та журналісти відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Середня освіта (Українська мова і література)», «Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова)» із вчителем української мови і літератури ліцею №5 – Вікторією Осадчук.

У теплій родинній атмосфері випускниця, а сьогодні вчитель, поділилася своїм досвідом роботи з учнями, розповіла секрети індивідуального підходу до кожного школяра.

Вікторія Осадчук не боїться говорити про труднощі, адже запорука її успіху – це велика любов до дітей, відданість своїй професії. Для студентів молодий вчитель стала прикладом для наслідування, стимулом не зупинятися на половині шляху й не вагатися у правильності вибору майбутнього фаху.

Такі зустрічі дуже цікаві для здобувачів, адже кожен черпає для себе корисну інформацію для подальшого розвитку.

Студенти відкрито спілкувалися разом із гостею, цікавилися тонкощами  педагогічної професії та обговорювали важливі питання підготовки вчителя-словесника в умовах Нової української школи, пропозиції стосовно шляхів покращення освітньо-професійних програм, наявних в інституті української філології та журналістики тощо.

Переймаємо досвід у фахівців: зустріч із вчителем української мови і літератури ліцею №5, випускницею К-ПНУ Вікторією Осадчук