Важливим аспектом моніторингу освітньо-професійної програми та отримання зворотного зв’язку є залучення здобувачів вищої освіти, потенційних замовників освітніх послуг, до періодичного перегляду програми та їхня участь у різноаспектних опитуваннях.

3 листопада 2023 року гарант  освітньо-професійної програми «Середня освіта (Українська мова і література)» бакалаврського рівня Попович А.С. зустрілася зі здобувачами четвертого року навчання. Студенти К.Василинчук, Д.Ігнат, Н.Боднарук висловили задоволення змінами, що відбуваються в змістовому наповненні освітньої програми. Зокрема, заміна ОК «Соціально-політичні студії»  на «Соціально-правові студії», зміни семестрів вивчення психології (з першого на другий) та педагогіки (з другого на третій). Д.Білоткач позитивно відгукнулася про введення в ОПП навчальних дисциплін «Основи медичних знань і безпека життєдіяльності» та «Інноваційні технології в освітньому процесі». Захоплення в Б.Носової та М.Стойко викликало збільшення обсягів практичної підготовки та урізноманітнення видів практики.

Обговорення освітньо-професійної програми «Середня освіта (Українська мова і література)» бакалаврського рівня з потенційним замовниками освітніх послуг – здобувачами вищої освіти (доцент Попович А.)